Sarat jeung Sarat jeung Kaayaan Pamakéan

Sarat jeung Sarat jeung Kaayaan Pamakéan

Saha kami

Alamat ramatloka kami téh: http://kefalonia.mobi

Naon pribadi data urang kumpulkeun na naha urang kumpulkeun deui

komentar, bentuk kontak jeung obrolan

Nalika datang ninggalkeun komentar, eusian hiji formulir kontak atanapi ngobrol jeung urang di situs urang ngumpulkeun data. Ieu bisa ngawengku alamat na panyungsi IP nu nganjang urang. Kawas paling ramatloka ieu kami nganggo bagian katilu ka deteksi pitulung spam jeung maranéhna bisa boga aksés ka data ieu.

media

Lamun unggah gambar kana website, Anjeun kedah ulah aya gambar Ngunggah kalawan data lokasi study (EXIF GPS) kaasup. Datang ka website bisa ngundeur tur nimba sagala data lokasi ti gambar dina website.

cookies

Lamun ninggalkeun comment on situs kami anjeun bisa milih ka nyimpen ngaran anjeun, alamat surélék tur ramatloka di cookies. Ieu keur genah anjeun ku kituna anjeun teu kudu eusian rinci anjeun deui mun anjeun ninggalkeun comment sejen. cookies ieu bakal lepas pikeun sataun.

Eusi study tina situs web lianna

Artikel dina situs ieu bisa ngawengku kandungan study (e.g. video, gambar, artikel, jeung sajabana). Eusi study tina situs web behaves séjén di jalan pasti sarua lamun nganjang geus ngadatangan Website séjén.

jaba ieu bisa ngumpulkeun data ngeunaan anjeun, pamakéan cookies, Lebetkeun tambahan tracking pihak-katilu, sarta ngawas interaksi anjeun kalayan eta eusi study, kaasup nyukcruk interaksi anjeun kalawan eusi study lamun boga akun tur asup ka ramatloka nu.

Analytics

Urang bisa make bagian katilu pikeun tujuan Analytics.

Saha urang bagikeun data anjeun kalawan

Lamun anjeun kaayaan anjeun urang bisa kudu digawé kalayan mitra kami jeung di nu data hal kami dibagikeun ngeunaan anjeun. mitra kami anu vetted, dipikawanoh ku urang jeung dipercanten.

Sabaraha lami kami ngaropéa data anjeun

Lamun ninggalkeun comment hiji, nu komentar na metadata na nu dipikagaduh salamina. Ieu sangkan bisa mikawanoh sarta approve wae komentar nurutan-up otomatis tinimbang nahan aranjeunna dina antrian moderation.

Pikeun pamaké nu ngadaptar on ramatloka kami (lamun aya), urang ogé nyimpen informasi pribadi aranjeunna nyadiakeun dina profil pamaké maranéhna. Sadaya pamaké bisa ningali, édit, atawa ngahapus informasi diri iraha wae (Iwal aranjeunna moal bisa ngarobah ngaran pamaké maranéhna). Website pangurus ogé bisa ningali jeung ngédit éta informasi.

Lamun surélék, obrolan o eusian formulir hiji urang tetep data pikeun lenght lumrah waktu sanggeus bisnis geus menyimpulkan.

Hak naon gaduh leuwih data anjeun

Upami Anjeun gaduh akun di loka ieu, atanapi gaduh komentar kénca, anjeun bisa menta pikeun nampa payel nu diékspor tina data pribadi urang tahan upami anjeun, kaasup sagala data geus disadiakeun pikeun urang. Anjeun oge bisa menta nu urang mupus data pribadi wae urang tahan upami anjeun. Ieu teu kaasup sagala data urang wajib tetep keur administrasi, sah, atawa kaperluan kaamanan.

Dimana urang ngirim data anjeun

komentar nganjang bisa jadi dipariksa ngaliwatan hiji layanan deteksi spam otomatis. Urang make mitra affiliate.

Kumaha ngahubungan kami

Via Email atawa Pesen Chat

Inpormasi Tambahan

Data kami bisa tetep aya:

  • Alamat protokol internét (IP);
  • tipe browser na parameter alat dipaké pikeun ngaksés website;
  • ngaran tina propaider ladén internét (ISP);
  • tanggal jeung wanci nganjang;
  • Kalurahan nu nganjang nyambung tina (rujukan), kitu ogé kaca saterusna kana exiting;
  • jumlah clicks

Kumaha urang ngajaga data anjeun

Urang nyimpen data Anjeun aman. Urang maké ngan nyaho tur dipercanten mitra di industri. Urang périodik ngahapus kabeh data.

Urang ngagunakeun data nu willingly nyadiakeun kami guna pitulung anjeun jeung inquire Anjeun; ieu bisa lumangsung trough mitra kami. Simkuring pernah ngajual data anjeun ka patempatan katilu.

Naon prosedur data breach kami kudu di tempat

Urang Tujuan tetep wae aman data rilevant. Urang coba tetep pendataan pribadi ka minimum dina urutan ka mawa bisnis sareng anjeun. Dina acara saperti teu mirip tina breach hiji urang nyandak Peta sagala mungkin jadi urang bisa di garis kalawan standar industri

Naon pihak katilu urang nampi data tina

Urang ngerjakeun affiliate katilu bagian dipercanten tur dipikawanoh ku urang.

Naon otomatis kaputusan nyieun jeung / atawa Profil kami ngalakukeun kalawan data pamaké

Urang ulah langsung ngalakukeun sagala kaputusan dumasar dina pamaké Profil.

affiliate Tumbu

Urang partecipate dina program pamasaran affiliate. Sagala Tumbu ka situs maranéhanana bisa earn waragad iklan jeung / atawa komisi jeung anu dituduhkeun sakumaha misalna dimana maranéhna muncul. Ku dibeuli ngaliwatan affiliates kami, kami earn komisi moneter sahingga anjeun ngarojong ramatloka kami sarta tetep sagala info kami nawiskeun on dieu haratis tur mantuan kami ngajaga sagala informasi diropéa.

Robah pikeun ieu Pernyataan Privasi sarta Sarat jeung Kaayaan cookie

Simkuring boga kawijaksanaan pikeun ngapdet kawijakan privasi iraha wae. Urang ajak pamaké mariksa kaca ieu périodik pikeun parobahan mana wae. Lamun urang ngalakukeun kami bakal ngamutahirkeun tanggal. Anjeun ngaku na satuju yén éta téh tanggung jawab anjeun marios kawijakan privasi ieu périodik jadi sadar parobahan.

ditampa anjeun tina istilah ieu

Ku migunakeun ramatloka ieu, Anjeun signify ditampa anjeun tina kawijakan ieu. Mun anjeun teu satuju kana kawijakan ieu, punten teu nganggo ramatloka kami. pamakéan terus anjeun loka kami nuturkeun posting ngeunaan parobahan kawijakan ieu bakal dianggap salaku ditampa parobahan pamadegan.